Het ontstaan van 'De kleine geluksvogel!'                             

 

Er was eens....

In de lente van 2012 ontdekte ik dat ik zwanger was. Een geweldig moment maar natuurlijk ook heel spannend! Tijdens mijn verlof was ik veel bezig met de toekomstige 'spruit'.  Ik wilde zoals de meeste ouders het allerbeste voor mijn kind. Ik ontdekte dat er op internet veel te vinden was, maar dat ik ook nog dingen miste. Wat zou het geweldig zijn als ik (toekomstige) ouders mooie en praktische spullen kon bieden.

Ik begon met een plan, maar had nog geen idee hoe ik de online winkel moest noemen...   In december 2012 werd mijn zoon gezond en wel geboren, toen wist ik het: 'De kleine geluksvogel' dat zou de naam worden. Een eerbetoon aan mijn zoon.
En natuurlijk voor alle kleine geluksvogels op aarde of in de maak!

Doordat ik zelf ouder ben kan ik nu als geen ander begrijpen waar ouders en kinderen behoefte aan hebben. Ik let niet alleen op de 'aantrekkelijkheid' van de producten maar ook zeker op de kwaliteit -en veiligheidseisen. Zeer belangrijk met jonge kinderen.

Inmiddels is mijn ' kleine geluksvogel'  een peuter en zal hij mij weer veel leren over zijn nieuwe wereldje. Want die wordt steeds groter! Met een beetje geluk zet ik ook dit weer om naar fijne en praktische producten voor jonge ouders.

Volg ons op Facebook, Pinterest en lees de leukste verhalen op ons Blog !

 

 

 

 

 

© 2013 - 2017 De kleine geluksvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel