Het ontstaan van 'De kleine geluksvogel!'                             

 

Er was eens....

In de lente van 2012 ontdekte ik dat ik zwanger was. Een geweldig moment maar natuurlijk ook heel spannend! Tijdens mijn verlof was ik veel bezig met de toekomstige 'spruit'.  Ik wilde zoals de meeste ouders het allerbeste voor mijn kind. Ik ontdekte dat er op internet veel te vinden was, maar dat ik ook nog dingen miste. Wat zou het geweldig zijn als ik (toekomstige) ouders mooie en praktische spullen kon bieden.

Ik begon met een plan, maar had nog geen idee hoe ik de online winkel moest noemen...   In december 2012 werd mijn zoon gezond en wel geboren, toen wist ik het: 'De kleine geluksvogel' dat zou de naam worden.
Een eerbetoon aan mijn zoon. En natuurlijk voor alle kleine geluksvogels op aarde of in de maak!

Doordat ik zelf ouder ben kan ik nu als geen ander begrijpen waar ouders en kinderen behoefte aan hebben.
Ik let niet alleen op de 'aantrekkelijkheid' van de producten maar ook zeker op de kwaliteit -en veiligheidseisen. Zeer belangrijk met jonge kinderen.

Inmiddels is mijn ' kleine geluksvogel'  een kleuter en gaat hij zelfs naar de basisschool. Wauw, wat gaat dat allemaal snel. En .... in september 2016 hebben we er een kleine jongen bij gekregen. Nu ben ik mama van een kleuter en peuter.  Al deze veranderingen in ons gezin zorgen er ook voor dat ik steeds verder kijk naar nieuwe producten. Zo vind je nu ook gave schooltassen in de shop en is de doelgroep inmiddels uitgegroeid naar kids van 0 t/m 6 jaar.  Zo probeer ik met mijn eigen ervaringen steeds weer op zoek te gaan naar mooie en unieke kinderproducten voor ouder en kind.

Volg ons op Facebook, Instagram,Pinterest en lees de leukste verhalen op ons Blog 

Liefs,

Manon

 

 

 

 

 

© 2013 - 2022 De kleine geluksvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel