Sinterklaas Aftelkalender & Easy Sint Shopping tips 

De sinterklaas periode is altijd een spannende tijd voor jonge kinderen.  Overal zien ze Sinterklaas, in de supermarkten, op school, in de winkels. En natuurlijk de grote vraag, of ze wel lief zijn geweest  en of ze dus wel of niet cadeautjes krijgen van Sint. Omdat het niet alleen voor kinderen een drukke periode is, maar ook zeker voor jou als ouder, hebben we hier wat handige Sint tips neergezet en niet te vergeten een superleuke free printable Sint Aftelkalender voor de kids

Sinterklaas shop easy tips

  1. Shop per prijscategorie op onze speciale Sintpagina. Zo heb je meer overzicht.
  2. Laat je cadeaus gratis inpakken door onze inpakpieten. Geef bij je bestelling aan dat de cadeautjes voor Sinterklaas zijn. Dit scheelt je weer tijd!
  3. Vier je samen met opa en oma sinterklaas? Verdeel de inkopen. Maak eenvoudig een wensenlijstje aan op internet. Je kunt bij lijstje, en wilhebben leuke lijstjes aanmaken en ook een beschrijving + link naar het artikel van onze webshop plaatsen. Vervolgens kun je het artikel online afstrepen.
  4. Print onze gratis Sinterklaas aftelkalender uit en laat je kind elke dag dat je dichter bij de aankomst van Sinterklaas  komt een vakje inkleuren. Overzichtelijk en duidelijk voor de kids.
    Dit geeft vaak ook wat meer rust omdat kinderen dan beter weten waar ze aan toe zijn. 
    Klik hier voor de free printable. Klik hier voor de free printabe Sint Aftelkalender

 

Vergeet in deze drukke tijd niet te genieten van dit mooie kinderfeest! 

 

© 2013 - 2022 De kleine geluksvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel