Retourneren & herroepingsrecht

Retourneren

Mocht een artikel ondanks onze goede zorg niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Je hebt het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten de koop op afstand te ontbinden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen indien: de artikelen beschadigd, gebruikt en/of gewassen zijn, je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen of je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd. Indien je een product wilt retourneren dien je dit binnen 14 dagen na ontvangst, aan te geven via  info@dekleinegeluksvogel.nl

U heeft na de annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Adresseer de zending conform instructies in de e-mail, welke je ontvangt na aanmelding van je retour en bied de zending zo snel mogelijk aan bij een postkantoor of servicepunt van PostNL. Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar dit verzendbewijs totdat je retournering door ons verwerkt is.

De ontvangst van je retour wordt door ons per e-mail bevestigd. Het bedrag van het product en de verzendkosten die zijn betaald om het product bij de klant te leveren worden door De kleine geluksvogel uitbetaald.  Uitzondering: Als de klant meerdere artikelen heeft besteld en slechts een gedeelte retour stuurt, dan wordt de verzending voor het leveren van de producten bij de klant niet terugbetaald. Het geretourneerde artikel wordt dan wel uitbetaald. De uitbetaling vindt plaats op hetzelfde rekeningnummer waarop de betaling door jou is gedaan. Het bedrag voor retourzending is voor rekening van de klant.

Uitzondering gepersonaliseerde producten 

Bij gepersonaliseerde producten die u via De kleine geluksvogel koopt, welke speciaal voor u  op maat  worden gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is  na succesvolle betaling definitief.

Herroepingsrecht 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van levering. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u  De kleine geluksvogel via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.  Formulier herroepingsrecht

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping  

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetalen nog geen kosten in rekening worden gebracht. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening

Annuleren 

Wanneer de bestelling nog niet is voldaan en verwerkt dan kan de bestelling kosteloos worden geannuleerd. Heb je de bestelling betaald via overschrijving naar onze bankrekening en is je bestelling nog niet in behandeling genomen, dan kan de bestelling kosteloos worden geannuleerd wordt het volledige totaalbedrag teruggestort. Wanneer je betaling heeft plaatsgevonden via iDEAL en wij je bestelling nog niet in behandeling hebben genomen, dan kan de bestelling alsnog worden geannuleerd en zal het totaalbedrag minus de kosten van iDEAL naar je bankrekening worden teruggestort. In het geval dat wij de bestelling reeds hebben verwerkt en verzonden gelden de voorwaarden van “Retourneren”.

Wasvoorschrift 

Wij adviseren om de producten te wassen op 30 graden fijnwas en niet in de droger te doen. Je kunt het beste een lingeriezak gebruiken. Handwas is de veiligste optie. Muziekknuffels kunnen niet in de wasmachine. Bij enkele producten is een wasvoorschrift bijgevoegd. Met name bij de lunchboxen en drinkflessen met prints. Deze mogen doorgaans niet in de vaatwasser en magnetron. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies. De producten dienen te worden gewassen volgens de wasvoorschriften. Indien je kiest of hebt gekozen voor een afwijkende wasmethode, zal je klacht te allen tijde ongegrond worden verklaard.

Beveiligd orderproces 

Het gehele ordertraject van onze webwinkel is beveiligd met Secure Socket Layer (SSL). Zodra je vanuit de winkelwagen doorgaat naar het orderproces schakelt de pagina automatisch om naar een SSL verbinding, zodat de verbinding niet ‘afgeluisterd’ kan worden.

Privacy

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en we gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Wij garanderen dat jouw persoonlijke informatie in vertrouwen wordt behandeld. De gegevens die wij je vragen worden gebruikt om de bestellingen zo snel en zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Wij verkopen persoonlijke gegevens niet aan externe partijen. Lees meer hier over in onze Privacy Policy onderaan de footer.